Proizvodi HD Surface

Cemento Wabi

LEPOTA IMPERFEKCIJE

Cemento Wabi®, koji se sastoji od cementa, belog karara mermera i prirodnih pigmenata koji stvaraju trideset i šest boja u HD surface stilu, izražava ideale japanske wabi-sabi estetske teorije iz Japana.

Ovo je jedinstveni materijal, živi element koji se razvija s vremenom i vodi dijalog s ljudima i prostorom. Idealan za prekrivanje vertikalnih i horizontalnih površina, ovo je proizvod lak za upotrebu, koji mogu da primenjuju i osobe koje nisu stručnjaci u ovom poslu.

Perfect Combination

HARMONIJA CEMENTA I SMOLE

On predstavlja novu sinergiju između cementa i smole: premaz napravljen od obojenog maltera na bazi vode.

Perfect Combination® je krajnje svestran za svaki projekat, a idealan je za prekrivanje neprekidnih unutrašnjih površina (kao što su podovi i zidovi) u velikim prometnim javnim i privatnim prostorima. Takođe se koristi u kupatilima, za kade i tuš-kabine. Kada se primeni, izgleda kao cement.

GEOpool

Pogodan i namenjen za spoljašnju upotrebu, GEOpool® je elastomerni cement po kojem može da se hoda i vozi, a koji ravnomerno prekriva površine bazena, fontana, terasa i staza.

Ovo je proizvod na bazi cementa, sa svim prepoznatljivim prednostima cementa i elastičnošću elastomernih elemenata.

Otporan je na vodu, kao i na uticaj vremenskih uslova i hemijskih ostataka u tretmanu vode za bazene.

GEOtexture

OD MATERIALA DO DESIGNA

GEOtexture® je prvi gotov monolitni premaz, lak za upotrebu, koji služi za prekrivanje zidova, podova, objekata, kao i kupatila u privatnim i javnim prostorima.

Ovo je „laki malter“ koji ne zahteva katalizu ili upotrebu mešavina, proizvod koji je spreman za upotrebu i otvara nove mogućnosti u „uradi sam“ površinskim premazima za profesionalce (bez ikakvih neophodnih tehničkih veština).

GEOtexture® je lak, brz i bezbedan po životnu sredinu.

Ne odlažite i osvežite izgled vaših prostora već danas

Odaj potražnju